Industriële ventilatoren

Typhoon beschikt over een uitgebreid gamma aan robuuste, ATEX-conforme en onderhoudsvriendelijke radiaalventilatoren en blowers. Onze modellen kunnen worden ingezet voor materiaaltransport, ontstoffing, droogprocessen, rookgas- en dampafzuiging. De materialen kiezen we in functie van de specifieke toepassing: zuivere lucht, agressieve luchtstromen, warme lucht of rookgassen tot 400 graden.

U kunt bij ons terecht voor ventilatoren met een debiet van 500 m³/h tot 300.000 m³/h, een debiet van 500 tot 18.000 Pascal en een vermogen van 1,5 tot 600 kW.

Download hier de catalogus
  • Al onze ventilatoren zijn opgebouwd uit gelaste standaardonderdelen in koolstofstaal, roestvrijstaal of aluminium. Ze zijn robuust, ATEX-conform en onderhoudsvriendelijk.
  • De keuze van de juiste configuratie en uitvoering gebeurt in onderling overleg. Op die manier kunnen we voor u een maatoplossing uitwerken die volledig beantwoordt aan uw specifieke noden.
  • De ventilatoren vinden hun afzet in zowel grote internationale productiebedrijven als lokale kmo’s, en onze ervaring strekt zich uit over uiteenlopende sectoren en toepassingen.
  • Ook voor het onderhoud van uw ventilatoren bent u bij Typhoon aan het juiste adres. In ons magazijn beschikken we over een breed gamma aan luchttechnische componenten, zodat we een snelle levering kunnen garanderen van de juiste wisselstukken.
  • Of schakel onze experts in voor energieadvies. Ventilatoren behoren immers tot de grootste energievreters van uw productievloer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Alle diensten