21 apr 2022

Ronny Nemegeer versterkt Typhoon in de houtmarkt!

Ronny Nemegeer heeft reeds de nodig ervaring en een succesvol traject in de markt van industriële stofafzuiging. Met meer dan 35 jaar ervaring is Ronny Nemegeer een begrip in de hout- en interieurbedrijven.

Begin dit jaar ging hij de nieuwe uitdaging aan als sales manager hout bij Typhoon.
Ronny Nemegeer voelt zich alvast thuis bij Typhoon: “Terecht komen in een omgeving van expertise en een ijzersterk productgamma heeft zo zijn voordelen. Eveneens is een grote troef dat Typhoon ook alle ontwikkeling en productie in eigen beheer heeft. Bij Typhoon kunnen we volledige turn-key projecten aanbieden zowel geschikt voor kleinere bedrijven als voor de grotere bedrijven. 
Eveneens sta ik volledig achter de eigenschappen die Typhoon hoog in het vaandel draagt: kwaliteit, bedrijfszekerheid en een goede service.” 

Kris Devidt, gedelegeerd bestuurder bij Typhoon beaamt dat het gevoel meteen goed zat: “Ronny ken ik al jaren, om het na al die tijd te kunnen samenwerken is een echt plezier. Gezien zijn ervaring en netwerk in de houtwereld krijgt Ronny ons volledige vertrouwen binnen onze organisatie.”
 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Alle realisaties Alle diensten Alle sectoren

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.