06 dec 2017

Typhoon zorgt dit jaar voor ‘specialleke’ op de Bedrijven Contactdagen!

TYPHOON NV BRENGT KLANTEN EN PERSONEEL VEILIG THUIS OP BCD

Typhoon uit Beveren-Leie (Waregem - België) zorgt voor een stunt tijdens de komende editie van de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk op 6 en 7 december 2017. Zo worden de klanten die zich registreren gratis thuis afgezet na hun bezoek aan de meest gekende contactenbeurs uit de streek. De dienst wordt zowel op 6 als op 7 december aangeboden. Ook de personeelsleden die de contactenbeurs bezoeken zullen gratis worden thuis afgezet.

“Service is altijd al één van onze pijlers geweest waarop we ons bedrijf hebben gebouwd en daarom willen we voor deze editie van de contactenbeurs onze klanten eens extra verwennen,” vertelt Kris Devidt, gedelegeerd bestuurder. “Ook appreciëren we het dat onze werknemers langskomen op deze contactenbeurs waardoor ze kunnen kennismaken met zowel klanten als leveranciers” vult Frederic Bulcaen, mede- gedelegeerd bestuurder aan.

Vanaf heden kunnen dus trouwe klanten van Typhoon intekenen op deze service door te reageren op de uitnodiging die in alle emailhandtekeningen van de werknemers van Typhoon staan.

Typhoon is gekend voor zijn projecten in de procesindustrie en als specialist in luchttechniek, zijnde industriële stofafzuiging, pneumatisch transport en afscheidingstechnieken, maar sinds enkele jaren vinden de individuele componenten van Typhoon steeds meer en meer ingang in de distributie, zowel binnen als buiten Europa. Vooral de reeks industriële ventilatoren wordt meer en meer verkocht los van projecten. Typhoon ontwikkelt, produceert, onderhoudt en verdeelt zijn eigen componenten voor verschillende sectoren al meer dan 50 jaar. De productie gebeurt in Beveren-Leie (Waregem).

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Alle realisaties Alle diensten Alle sectoren

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.