Componenten & ventilatoren verkoop

Betrouwbare ontstoffings- en bulkhandling componenten voor elke toepassing, ook voor maatwerk.

Door met u mee te denken en buiten de gestelde kaders te treden, kan Typhoon u voorzien van advies op maat.
Niet alleen op het gebied van pneumatische transporten en ontstoffing, maar zeker ook op het gebied van losse componenten die van cruciaal belang zijn voor een goed werkend systeem.

De kwaliteit van de componenten zijn stuk voor stuk van een hoogstaand niveau en staan borg voor een bedrijfszekere productiecapaciteit.
Daarbij wordt de nazorg op het gebied van service en maintenance niet uit het oog verloren en staan de service engineers dag en nacht voor u paraat mocht er onverhoopt toch nood aan de man zijn.

Typhoon beschikt over een uitgebreid gamma aan robuuste, ATEX-conforme en onderhoudsvriendelijke radiaalventilatoren en blowers. Onze modellen kunnen worden ingezet voor materiaaltransport, ontstoffing, droogprocessen, rookgas- en dampafzuiging. De materialen kiezen we in functie van de specifieke toepassing: zuivere lucht, agressieve luchtstromen, warme lucht of rookgassen tot 400 graden.

Al onze ventilatoren zijn opgebouwd uit gelaste standaardonderdelen in koolstofstaal, roestvrijstaal of aluminium. Ze zijn robuust, ATEX-conform en onderhoudsvriendelijk.
De keuze van de juiste configuratie en uitvoering gebeurt in onderling overleg. Op die manier kunnen we voor u een maatoplossing uitwerken die volledig beantwoordt aan uw specifieke noden.
Of schakel onze experts in voor energieadvies. Ventilatoren behoren immers tot de grootste energievreters van uw productievloer.
Zowel dun- als dikwandige buisleidingen. Zowel standaard uitvoeringen als maatoplossingen
U kunt bij ons terecht voor ventilatoren met een debiet van 500 m³/h tot 300.000 m³/h, een debiet van 500 tot 18.000 Pascal en een vermogen van 1,5 tot 600 kW.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Relevante realisaties Alle diensten Alle sectoren

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.