07 sep 2022

Henk Van Dasselaar vertegenwoordigt Typhoon in Nederland

Typhoon NV uit Beveren-Leie werkt vanaf heden samen met Henk Van Dasselaar voor de uitbouw van zijn organisatie in Nederland. De bedoeling is om de weinig bekende maar toch wel heel efficiënte techniek van ronde filters verder te lanceren in Nederland. Met de aanstelling van Henk bevestigt nogmaals het potentieel dat Typhoon ziet voor zijn gamma van producten en expertise in de procesindustrie in Nederland. Henk Van Dasselaar met zijn bedrijf Hevada is reeds jaren een begrip in de ontstoffingswereld in Nederland.
Foto van Henk en Kris

Met Henk halen we niet enkel een pak praktische ervaring binnen, maar tevens zal Henk ook helpen om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen specifiek voor de Nederlandse markt” vertelt Kris Devidt, zaakvoerder van Typhoon Luchttechniek BV heel enthousiast.

Ik kende de kwalitatieve producten van Typhoon al jaren en ben nu heel verheugd dat ik met deze producten het verschil kan maken hier in de Nederlandse markt.” vult Henk Van Dasselaar aan. “De eerste projecten hebben we ondertussen al gerealiseerd en onze klanten zijn super enthousiast.”

Typhoon uit Beveren-Leie (Waregem) is sinds 1959 een internationaal milieutechnologiebedrijf actief in luchttechniek. Turn-key installaties voor industriële stofafzuiging en pneumatisch transport systemen maar ook industriële ventilatoren, radsluizen of andere luchttechnische componenten zoals cyclonen, dynamische condensors, enz worden door de “engineers of clean air” zelf geëngineerd, geproduceerd en gemonteerd. Ook voor preventief en curatief industrieel onderhoud in industriële omgevingen of voor industriële montagewerken kan u bij Typhoon terecht. De oplossingen van Typhoon worden ingezet in de productieprocessen van industriële bedrijven actief in heel wat sectoren zoals de recyclage-industrie, afvalverwerking, ontginning van mineralen, cementindustrie, houtverwerkende industrie (zowel schrijnwerkerijen als spaanderplaatfabrieken), voeders en voedingsnijverheid, vlas en textiel, biomassa en de biogaswereld. Alle producten en diensten van Typhoon zijn gekenmerkt door hun duurzaamheid (robuustheid en slijtvastheid), energiezuinigheid, onderhoudsvriendelijkheid en bedrijfszekerheid (7d/7d, 24h/24h). De strategie van het bedrijf is om continue te investeren in nieuwe sectoren in de Benelux alsook om internationaal de opgebouwde proces expertise uit te rollen.

Voor meer informatie over deze mededeling, over Typhoon, over het producten- en dienstengamma van Typhoon, verwijzen we naar Kris Devidt, gedelegeerd bestuurder, (kris.devidt@typhoon.be ; +32 (0)56 69 46 50),
ofwel Henk Van Dasselaar, (henk.van.dasselaar@typhoonlt.nl ; +31 (0)13 590 58 78), of de website:  www.typhoon.be / www.typhoonlt.nl .

Foto’s bij de bericht:

  • Foto van Kris Devidt (rechts), eigenaar van Typhoon, en Henk Van Dasselaar, verantwoordelijk voor Typhoon Nederland (links).

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Alle realisaties Alle diensten Alle sectoren

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.