Industriële stofafzuiging

Onze zelfreinigende, onderhoudsarme en bedrijfszekere ontstoffingsystemen voldoen aan de strengste emissienormen. Ze rekenen af met stof in uw productieomgeving en kunnen bovendien een extra waarde geven aan uw restfracties.

Verder kunt u bij ons terecht voor het industrieel onderhoud van uw bestaande afzuiginstallatie.

Vanuit de knowhow die we opbouwden als eerste bedrijf actief in de procesindustrie, groeiden we uit tot een referentiespeler in tal van industriële sectoren.

U laten uitblinken in operationele efficiëntie, is onze ambitie. De geknipte oplossing voor uw specifieke noden vinden we dan ook in onderling overleg.
Engineering, productie, automatisatie en implementatie: met ons team van specialisten rollen we onze projecten volledig in eigen beheer uit.
Al onze technologieën en onderdelen ontwikkelen we in huis: automatisch reinigende filters, ventilatoren, leidingen en componenten in zowel staal als inox uitvoering. Daarbij dragen we innovatie hoog in het vaandel.
Onze ingenieurs halen alles uit de kast om uw systemen duurzaam, energie-efficiënt en geluidsarm te ontwerpen en aan te sluiten op uw bestaande installaties.
Onze meer dan 60 jaar ervaring strekt zich uit over verschillende sectoren en we hebben oplossingen voor zowel grote internationale spelers als lokale kmo’s.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Relevante realisaties Alle diensten Alle sectoren

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.