Industriële ventilatoren

Typhoon beschikt over een uitgebreid gamma aan robuuste, ATEX-conforme en onderhoudsvriendelijke radiaalventilatoren en blowers. Onze modellen kunnen worden ingezet voor materiaaltransport, ontstoffing, droogprocessen, rookgas- en dampafzuiging. De materialen kiezen we in functie van de specifieke toepassing: zuivere lucht, agressieve luchtstromen, warme lucht of rookgassen tot 400 graden.

U kunt bij ons terecht voor ventilatoren met een debiet van 500 m³/h tot 300.000 m³/h, een debiet van 500 tot 18.000 Pascal en een vermogen van 1,5 tot 600 kW.

Al onze ventilatoren zijn opgebouwd uit gelaste standaardonderdelen in koolstofstaal, roestvrijstaal of aluminium. Ze zijn robuust, ATEX-conform en onderhoudsvriendelijk.
De keuze van de juiste configuratie en uitvoering gebeurt in onderling overleg. Op die manier kunnen we voor u een maatoplossing uitwerken die volledig beantwoordt aan uw specifieke noden.
De ventilatoren vinden hun afzet in zowel grote internationale productiebedrijven als lokale kmo’s, en onze meer dan 60 jaar ervaring strekt zich uit over uiteenlopende sectoren en toepassingen.
Ook voor het onderhoud van uw ventilatoren bent u bij Typhoon aan het juiste adres. In ons magazijn beschikken we over een breed gamma aan luchttechnische componenten, zodat we een snelle levering kunnen garanderen van de juiste wisselstukken.
Of schakel onze experts in voor energieadvies. Ventilatoren behoren immers tot de grootste energievreters van uw productievloer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Relevante realisaties Alle diensten Alle sectoren

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.