Ontstoffing voor interieur bedrijf

Bij een fabrikant die gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van verplaatsbare scheidingswanden, verlaagde plafonds, deursystemen, systeemmeubilair en in de totale afbouw van kantoorgebouwen voerde Typhoon onderstaande uit.

Mits de reorganisatie van hun bestaand machinepark + komst van een nieuwe paneelstraat investeerden zij in een nieuw ontstoffingsinstallatie van Typhoon. In eerste instantie hebben we de nieuwe paneelstraat (afzuigcapaciteit van 44.000 m³/h) hierop aangesloten en daarna de bestaande leidingen zodanig hun huidige filterinstallatie verwijderd kon worden.
De installatie heeft een totale afzuigcapacitiet van 100.000 m³/h en is voorzien van een hoogrendements ventilator met een geïnstalleerde motor van 200 kW. De filter is voorzien van 3 aparte ingangen met elk een pneumatische schuifklep die in verbinding staan met de frequentieomvormer.

Voor de afzuiging van breker hebben we gekozen voor een aparte traansportventilator (15 kW) die dan rechtstreekst in een container blaast. De buisleiding is dan ook voorzien in dikwandige buis en bochten die later akoestisch geïsoleerd werden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Alle realisaties Alle sectoren Alle diensten

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.