Pneumatisch transport

Met transportinstallaties op basis van luchttechniek – zowel vacuüm- als druktransport - kunnen poeders, granulaten, spanen, stof en allerhande restfracties energievriendelijk, hygiënisch en stofvrij over een bepaalde afstand worden getransporteerd naar een silo, container of ander verzamelsysteem.

Typhoon heeft alle nodige expertise in huis om innovatieve systemen op maat te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden. Uiteenlopende sectoren, capaciteiten (van enkele tientallen kilo’s tot 50 ton per uur) en afstanden (van een tiental tot honderden meters): in de loop der jaren bouwden onze procesingenieurs een uitgebreide ervaring op in verschillende industrieën en voor verschillende materiaalaspecten.

Samen met u bekijken onze procesingenieurs hoe de transportoplossing kan worden afgestemd op de specifieke noden van uw productieomgeving.
We werken het project van A tot Z uit in eigen beheer: ontwerp, productie, automatisatie en montage ter plaatse. Ook het onderhoud van uw installatie nemen we met plezier voor onze rekening.
Steeds streven we de meest duurzame, energiezuinige en efficiënte oplossing na. Zo zorgen we ervoor dat u op operationeel vlak het verschil maakt.
Onze meer dan 60 jaar expertise op het vlak van hogedruk- en messensluizen behoort tot de wereldtop.
Typhoon levert transportsystemen op maat voor diverse sectoren, en zowel voor grote internationale bedrijven als lokale kmo’s.
Social media

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer onze specialisten op +32 56 69 46 50 of stuur een mail naar sales@typhoon.be

Relevante realisaties Alle diensten Alle sectoren

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken.

We gebruiken analyse diensten en socialemediafuncties.